Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили сприяти у забезпеченні сіл водогоном та каналізацією

Євгенія Шахненка просили сприяти у забезпеченні сіл водогоном та каналізацією

18 жовтня заступник голови ХОДА провів виїзний особистий прийом громадян у Дворічанському районі.

Мешканці району зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Так, на прийомі порушили питання щодо ремонту каналізаційної системи у селі Тавільжанка, а також налагодження системи водозабезпечення сіл Кам’янка та Дворічанське. Євгеній Шахненко разом із представниками місцевої влади розглянули можливі варіанти вирішення цих питань.

«Вважаю, що для вирішення проблеми каналізації та водопостачання цих населених пунктів  доцільно створити міжрайонне комунальне підприємство. Я прошу керівників району та представників громади детально розглянути такий варіант», - зауважив Євгеній Шахненко.  
Також до заступника голови ХОГА звернулися члени батьківського комітету Дворічанської загальноосвітньої школи. Заявники розповіли, що школа має стати опорною в районі, а тому потребує додаткової фінансової допомоги – потрібно провести ремонт фасаду тощо.

Євгеній Шахненко порадив їм скористатися можливістю, яку надають іноземні донори через програми, що направлені на енергозбереження: заміну вікон, утеплення фасаду будівлі.

Крім того, до заступника керівника області звернувся голова президії Дворічанського товариства мисливців та рибалок Володимир Кучер. Мисливець розповів, що через заборону полювання в районі розвелися лисиці та вовки, й виникла небезпека зараження на сказ домашніх тварин та людей.

За словами Євгенія Шахненка, проблема буде вирішена, проте керівники району повинні звернутися до ХОДА з офіційним листом.  

Питання, які потребують детального вивчення, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль. Відповіді будуть направлені громадянам у терміни, що визначені чинним законодавством.