Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала жителів Вовчанська з Днем міста

Юлія Світлична привітала жителів Вовчанська з Днем міста

21 серпня перший заступник голови ХОДА взяла участь в урочистостях з нагоди Дня Вовчанська.

Юлія Світлична передала жителям міста і району привітальні слова від голови ХОДА Ігоря Райніна, побажавши миру, добра та благополуччя.

«Я рада, що у нас є можливість у День міста вручити вам важливі та масштабні подарунки. Це, в першу чергу, новий фізкультурно-оздоровчий комплекс, який надасть вам можливість реалізувати спортивні таланти. І вже тільки від вас залежить, наскільки у вас вистачить старання, терпіння, мужності, сили і бажання, щоб займатися спортом, - зазначила Юлія Світлична. - Крім того, в найближчі два місяці ми передамо вам два нових шкільних автобуси. Ще два будуть закуплені за кошти району».

Перший заступник керівника області також зазначила, що сьогодні на двох десятках об'єктів Вовчанського району проводяться ремонти та реконструкції в рамках реалізації інфраструктурних мініпроектів.

«Це й школи, і дитячі сади, й медичні установи. Радує те, що в усіх 27 районах Харківської області практично щодня відкривають нові соціальні об'єкти або здають об'єкти після ремонтів і реконструкцій, відновлюють дороги, які не ремонтувалися десятиліттями, - зазначила Юлія Світлична. - Ми робимо неможливе. І це - заслуга кожного з вас. Кожного, хто своєю щоденною працею доводить патріотизм і робить все для розвитку і процвітання Харківщини».

Під час урочистостей Юлія Світлична вручила заслуженим працівникам Вовчанського району почесні нагороди Харківської обласної адміністрації.

У рамках святкування Дня міста у Вовчанську пройшов ярмарок, на якому всі громади району продемонстрували свої вміння в народних мистецтвах. Увечері на центральній площі міста також відбувся святковий концерт з феєрверком.

Більше фото