Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

16 серпня за медалі Олімпіади змагатимуться харківські синхроністки, легкоатлети та борець

16 серпня за медалі Олімпіади змагатимуться харківські синхроністки, легкоатлети та борець

Анна Волошина та Лоліта Ананасова вийшли до фіналу змагань дуетів, а Наталя Погребняк з особистим рекордом пробилася до півфіналу бігу на 200м.

Напередодні майстрині синхронного плавання Анна Волошина та Лоліта Ананасова успішно продемонстрували свою технічну програму дуетів та кваліфікувалися у фінал.

Також сьогодні за олімпійську медаль у фіналі стрибків в висоту боротиметься харківський легкоатлет Богдан Бондаренко. Крім тог,о за вихід у фінал в бігу на 200м серед жінок посперечається з суперницями Наталя Погребняк. Харків’янка єдиною з українок змогла пройти кваліфікаційний раунд, причому зробила це з особистим рекордом - 22.64 сек.

16 серпня кваліфікаційні раунди пройдуть також ще для чотирьох харківських легкоатлетів. Ігор Бодров змагатиметься в бігу на 200м, Марина Килипко стрибатиме з жердиною, а Анна Корнута та Анна Луньова стрибатимуть у довжину.

За медалі Олімпійських ігор в греко-римській боротьбі сьогодні також змагатиметься харків’янин Дімітрій Тімченко, повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.