Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Михайла Черняка звернулися за допомогою в придбанні санаторно-курортних путівок

До Михайла Черняка звернулися за допомогою в придбанні санаторно-курортних путівок

27 липня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Більшість порушених у ході прийому питань стосувалися сфер охорони здоров'я та соціального захисту. Так, з проханням посприяти у виділенні коштів на лікування зверталися жителі міста Люботин і селища Високий Харківського району. Пенсіонер з Харкова звернувся за допомогою в проведенні операції з корекції зору, а також просив посприяти в придбанні путівок до санаторно-курортних установ області.

Крім того, з проханням посприяти в придбанні путівки до санаторію, а також у виділенні матеріальної допомоги, до заступника керівника області звернулася інвалід першої групи. Жінка, яка супроводжує заявницю з Харківського району, розповіла, що здоров'я інваліда погіршується, тому вона потребує посиленого медичного лікування.

«Ніяких труднощів не буде - обов'язково підберемо медичний заклад, в якому вам нададуть максимальну допомогу. Також пишіть заяву на обласну комісію з надання матеріальної допомоги. Ми виділимо вам кошти, необхідні для лікування», - звернувся до заявниці Михайло Черняк.

Заступник голови ХОДА зазначив, що звернення громадян, які потребують матеріальної допомоги, будуть розглянуті профільною комісією. Всім, хто потребує лікування або обстеження, буде надана відповідна допомога в обласних закладах охорони здоров'я.

За необхідності, громадяни, які прийшли на прийом, отримали консультації керівників профільних департаментів ХОДА.