Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

20 молодих науковців регіону стали стипендіатами ХОДА в 2016 році

20 молодих науковців регіону стали стипендіатами ХОДА в 2016 році

Пам’ятні дипломи перспективним молодим вченим 25 травня вручив голова облдержадміністрації Ігор Райнін.

Стипендії облдержадміністрації протягом 2016 року отримуватимуть вчені, що досягли успіхів у гуманітарних, технічних, аграрних, економічних науках, математиці, фізиці, біології та медицині, хімії, правознавстві, інформатиці, а також фармації.

«Дякую вам за вашу роботу, за те, що ви є. Харківська область посіла перше місце в країні за рівнем розвитку освіти. Це говорить про те, який серйозний науковий і освітній потенціал є на Харківщині та місті Харків, - підкреслив Ігор Райнін, вітаючи молодих науковців. - Я хочу побажати вам творчого шляху вперед, гарного настрою. Ви - «золотий фонд» Харківської області. І ті проблеми, які є сьогодні в державі, ми разом з вами вирішимо».

Кандидат фізико-математичних наук Людмила Бердіна відзначила, що призначення іменних стипендій – це важлива підтримка для тих, хто робить перші кроки на шляху розвитку науки.

«Я представник Харківського радіоастрономічного інституту Національної академії наук України, - відзначила Людмила Бердіна. - Хочу від імені всіх вчених подякувати вам, Ігор Львович, за присудження нам іменних стипендій Харківської обласної державної адміністрації. Для нас дуже важлива ця підтримка. Харківські молоді вчені є активними учасниками міжнародних програм, конкурсів, їм неодноразово призначалися нагороди Президента України, Національної академії наук, також премії НАН видатним вченим. Ми з гідністю продовжуємо традиції харківської наукової школи, що були закладені раніше».

Перелік стипендіатів ХОДА 2016 року серед молодих учених Харківщини - тут

Більше фото