Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Близнюках Євгенія Шахненка попросили відремонтувати покрівлі соціальних об’єктів

В Близнюках Євгенія Шахненка попросили відремонтувати покрівлі соціальних об’єктів

26 січня заступник голови обласної державної адміністрації відвідав з робочою поїздкою Близнюківський район.

Перебуваючи в районі, Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян. Серед прохань, з якими зверталися мешканці Близнюківщини до заступника голови ХОДА, - ремонт покрівлі в інфекційному відділенні Центральної районної лікарні, а також в Уплатнівській загальноосвітній школі. Євгеній Шахненко пообіцяв посприяти виділенню коштів для реконструкції покрівель на цих соціальних об’єктах.

В ході робочої поїздки заступник керівника області також провів нараду з місцевим керівництвом та представниками підрозділів, які відповідають за життєдіяльність району - енергетичної служби, підрозділу ДСНС, служби автомобільних доріг тощо. Під час зустрічі Євгеній Шахненко дав доручення щодо покращення ситуації в районі, зокрема - стосовно стану доріг.

Спілкуючись з районним керівництвом, заступник голови ХОДА наголосив на важливості участі у грантових програмах розвитку, закликавши писати якомога більше проектів, присвячених покращенню інфраструктури.

Також учасники наради зупинилися на питаннях природоохоронної сфери.

В ході робочого візиту Євгеній Шахненко ознайомився зі станом приміщення колишнього банку, яке планують реконструювати під дитячий садок на 110-120 дітей. Об’єкт був внесений до списку тих, що фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку. Євгеній Шахненко пообіцяв посприяти тому, щоб дитячий садок був збудований уже в 2016 році.

Також заступник голови ХОДА побував у школі села Садове, спортивний зал якої було відремонтовано за кошти фонду регіонального розвитку. Роботи тут вже завершені.

Крім того, Євгеній Шахненко відвідав Близнюківську ЦРЛ, де пересвідчився в тому, що покрівля інфекційного відділення, щодо якої до нього зверталися під час прийому громадян, дійсно потребує термінового ремонту. Крім того, заступник керівника області наголосив, що в лікарні необхідно забезпечити резервне живлення. Він пообіцяв сприяти тому, щоб роботи в лікарні профінансували з обласного бюджету.