Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни перемогли на найбільшому гастрономічному конкурсі у світі

Харків’яни перемогли на найбільшому гастрономічному конкурсі у світі

Команда Харківського торговельно-економічного коледжу на чолі з директором Людмилою Радченко взяла участь у Міжнародному гастрономічному фестивалі у м.Коломбо (Шрі-Ланка).

Організаторами фестивалю 16th Edition CULINARY ART EXPO FOOD (CAFE-2015) були Всесвітня Асоціація шеф-кухарів (WACS) та Гільдія шеф-кухарів Шрі-Ланки.

Це один з найбільших гастрономічних конкурсів у світі. Цього року у ньому взяли участь 2500 учасників зі всього світу (Малайзія, Бразилія, Індія, Шрі-Ланка, Мальдіви, Австрія, Індонезія, Саудівська Аравія, Україна).

За весь час існування Міжнародного гастрономічного фестивалю в Азії вперше було запрошено Україну, яку представляла команда Харківського торговельно-економічного коледжу, до складу якої ввійшли як викладачі, так і студенти.

Номінації конкурсу оцінювали більш ніж 30 компетентних суддів з різних країн світу (Люксембург, Італія, Індія, Франція, Германія, Арабські Емірати, Україна та інші).

Команда коледжу проявила себе з найкращої сторони, як креативні, кмітливі та сучасні професіонали, що допомогло здобути золоту, срібну та 3 бронзові медалі.