Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Якість постачання електрики у районах області покращиться

Якість постачання електрики у районах області покращиться

Відповідні домовленості були досягнуті між головою Харківської облдержадміністрації Ігорем Райніним і керівництвом АК «Харківобленерго». Про це Ігор Райнін повідомив у ході зборів адміністративно-господарського активу Коломацького району.

«Я кілька днів тому проводив нараду з керівником компанії «Харківобленерго». Ми домовилися про те, що вони вирішать проблему постачання електрики у районах області», - підкреслив керівник ХОДА.
За його інформацією, в Коломацькому районі на 2015 рік заплановані такі роботи: у смт Коломак замінять 40 дерев'яних опор (по вул. Кірова, Жовтневій, Свободи), відремонтують 3 трансформаторних підстанції (по вул. Першотравневій, Молодіжній, Лева Товстого), розчистять від зелених насаджень близько 2 км ліній електропередачі. 

У с. Шелестове планують замінити 10 опор ЛЕП (по вул. Леніна і Корольова), відремонтувати трансформаторну підстанцію, яка живить будинки по вул. Леніна, а також кронувати дерева вздовж 2,5 км ліній електропередачі.

У с. Новоіванівка енергетики встановлять 10 нових залізобетонних опор (по вул. Пролетарській та Комсомольській), розчистять близько 1 км ЛЕП, капітально відремонтують підстанцію, яка забезпечує електропостачання будинків по вул. Будівельників і Польовий.

Загальна вартість усіх запланованих робіт - понад 175 тис. грн.