Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марка Беккера на особистому прийомі просили допомогти з придбанням спортивного інвентарю для ДЮСШ

Марка Беккера на особистому прийомі просили допомогти з придбанням спортивного інвентарю для ДЮСШ

Сьогодні, 1 липня, заступник голови Харківської облдержадміністрації Марк Беккер провів особистий прийом громадян. Так, мешканець Лозівського району попросив заступника керівника області допомогти в оформленні документів на земельну ділянку на території Чернігівської сільської ради. Там чоловік планує вести фермерське господарство. Зараз у нього вже є невелике поголів'я свиней, але мешканець області хоче створити повноцінну тваринницьку ферму. Марк Беккер взяв питання на контроль і дав завдання начальнику ГУ Держкомзему у Харківській області надати допомогу фермеру в оформленні документів.

Також до Марка Беккеру звернулися тренери Дергачівської дитячо-юнацької спортивної школи з проханням допомогти їм у придбанні лижного інвентарю. Представник Федерації лижного спорту Харківської області пообіцяв закупити для школи п'ять комплектів лиж і допомогти із залученням спонсорської допомоги. 

Усі, хто прийшов на прийом Марка Беккера, по необхідності, отримали консультації фахівців профільних департаментів Харківської облдержадміністрації. Вирішення всіх питань заступник голови обласної державної адміністрації взяв під особистий контроль.