Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для громадян, які приїхали з АР Крим та міста Севастополь, відкрито «гарячу лінію»

Для громадян, які приїхали з АР Крим та міста Севастополь, відкрито «гарячу лінію»

Громадяни, які приїхали з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, можуть безкоштовно звернутися по допомогу за телефоном «гарячої лінії»: 0800 507 309. Крім того, для отримання допомоги можна звернутися на «гарячу лінію» Пенсійного фонду - 0800503753; Державного центру зайнятості - 0800505060, 730 – з мобільного телефону; Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності – 0800501892; подзвонити на телефон довіри Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань – 0800501383.

Для отримання всіх видів державної соціальної підтримки, зокрема пенсії, допомоги, компенсації тощо необхідно звернутися до найближчого органу соціального захисту населення або управління Пенсійного фонду України в зручний для вас час.

Основні документи, які необхідно мати при собі (за наявності): паспорт; посвідчення отримувача пенсії, допомоги, пільговика; довідка про присвоєння ідентифікаційного коду.

Там також допоможуть отримати інформацію з усіх питань, які хвилюють людей на даний час, зокрема з питань розселення, медичного обслуговування, організації навчання та виховання дітей у дошкільних та шкільних навчальних закладах, а також щодо працевлаштування.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті Мінсоцполітики України: www.mlsp.gov.ua