Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма переходить на роботу до Львівської ОДА (доповнено)

Ігор Шурма переходить на роботу до Львівської ОДА (доповнено)

Заступник голови Харківської ОДА Ігор Шурма сьогодні дав підсумкову прес-конференцію у зв’язку з переходом на інше місце роботи. За словами заступника голови ОДА, причиною його відходу з посади стали особисті сімейні причини. «Я повинен зважати, що у мене є батьки, дружина, яка знаходиться поруч з батьками. Я їм повинен надати преференції. Для мене найголовніше - сімейні ціності», - зазначив Ігор Шурма.

Він повідомив, що повертається до Львова. «Бути там, де легко - просто. Я їду туди, де складно. Це моя громадянська позиція», - підкреслив він.

«8 років на Харківщини – це дуже приємний та продуктивний період роботи. Мені давали можливість робити і питали за результат. Я прекрасно розумію, що мені ніде так добре не буде. Я гордий, що я народився у Львові, виховав там своїх дітей. І я щасливий, що свій потенціал мені вдалося реалізувати тут – у Харківській області», - зазначив Ігор Шурма.

Звертаючись до працівників ЗМІ, Ігор Шурма сказав: «Всі, хто працює в ЗМІ Харківщини, долучилися до тих добрих справ, які ми зробили. Все це ми зробили разом з вами, за що я вам дякую. Всі роки, незважаючи ні на що, я намагався бути з вами максимально відкритим і правдивим, чого б мені це не коштувало. Я намагався вас ввести в курс справи і зробити так, щоб ви якомога більше користі черпали від нашого спілкування, і щоб це допомогло зробити репортажі максимально професійними і доступними для людей. Я вам всім щиро дякую».

Теги