Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошення.

На виконання пункту 12 Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2004 р. № 429 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 10 листопада 2010 р. № 1042) Харківська обласна державна адміністрація повідомляє про припинення 13 квітня 2015 року повноважень Харківської обласної спостережної комісії, утвореної розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 13.04.2012 р. № 228 «Про утворення Харківської обласної спостережної комісії», з наступними змінами, внесеними розпорядженнями № 357 від 17.09.2013 р. «Про внесення змін до складу Харківської обласної спостережної комісії» та № 328 від 07.07.2014р. «Про внесення змін до розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 13.04.2012р. № 228».

У зв'язку із формуванням нового складу обласної спостережної комісії проводиться прийом заяв, пропозицій, рішень представників громадських організацій, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування. підприємств, установ і організацій, незалежно від форми власності, та окремих громадян для включення до складу спостережної комісії та виконання повноважень на громадських засадах.

Прийом документів проводиться до 13 квітня 2015 року секретарем комісії в приміщенні Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської обласної державної адміністрації за адресою: майдан Свободи, 5. Держпром, 6 під'їзд, 8 поверх, м. Харків. 61022, тел./факс (057) 705-13-21.

Підприємства, установи і організації, незалежно від форми власності, які бажають включити до складу комісії своїх представників, подають Харківської обласної спостережної комісії відповідні пропозиції, підписані керівником підприємства,установи або рішення керівного органу організації. Окремі громадяни подають заяви, підписані особисто.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до пункту 10 Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2004 р. № 429 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 10 листопада 2010 р. № 1042), членами спостережних комісій не можуть бути судді, представники органів прокуратури, органів внутрішніх справ. Служби безпеки, Державної кримінально-виконавчої служби, Державної виконавчої служби, адвокати, особи, які мають не погашену чи не зняту в установленому законом порядку судимість, а також особи, які раніше входили до складу спостережних комісій і повноваження яких були припинені достроково з підстав, передбачених підпунктами 4 і 5 пункту 14 цього Положення. Члени спостережних комісій також не мають права здійснювати громадський контроль щодо засуджених осіб, які тримаються в установах виконання покарань, якщо вони є близькими родичами таких осіб, а також потерпілими, свідками, захисниками або іншими особами, які беруть або брали участь у кримінальному провадженні щодо засуджених осіб.

Тому просимо додатково направити листа про відсутність означених обмежень стосовно пропонованого кандидата, а також надати інформацію щодо його особистої діяльності у сфері захисту й соціальної адаптації засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання, для розгляду на засіданні спостережної комісії й прийняття об'єктивного рішення.


Заступник директора
Департаменту – начальник управління
по взаємодії з правоохоронними органами                                               Ю.В. Кутєпов