Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протокол № 8 засідання обласної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Харківської обласної державної адміністрації

УКРАЇНА 
КОМІСІЯ
З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ
І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
Салтівське шосе, 73  м. Харків, 61038, телефон/факс 738-03-60; 738-02-53
E-mail: uchs_kteb@mail.ru
 
                                                                                ЗАТВЕРДЖУЮ
Голова обласної державної адміністрації
                               М.М. Добкін
«_31_» ____12______ 2013 року
 
Протокол № 8
засідання обласної Комісії
м. Харків                                                                                     27 грудня  2013 року
 
Головував:
перший заступник голови обласної державної адміністрації,
голова обласної Комісії В.Г.Дулуб
Присутні:
члени Комісії (за окремим списком);
запрошені особи (за окремим списком).
 
І. Затвердження переліків:
- потенційно – небезпечних об’єктів (ПНО) Харківської області на 2014 рік,
- об’єктів, які підлягають обладнанню системами виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у випадках їх виявлення на ПНО та ОПН.
(Одарюк П.В.)
За результатами доповіді та з урахуванням обговорення Комісія вирішила:
 
1. Затвердити переліки:
- потенційно – небезпечних об’єктів (ПНО) Харківської області на 2014 рік,
- об’єктів, які підлягають обладнанню системами виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у випадках їх виявлення на ПНО та ОПН.
2. Головному управлінню ДСНС України у Харківській області:
2.1. Встановити контроль за впровадженням на об’єктах підвищеної небезпеки систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення.
Термін виконання: постійно
2.2. Направити попереджувальні листи керівникам об’єктів підвищеної небезпеки щодо впровадження на об’єктах систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій.
Термін виконання: 14.02.2014
2.2. У разі не виконання керівниками об’єктів підвищеної небезпеки законних вимог у сфері пожежної та техногенної безпеки застосовувати відповідні заходи реагування згідно вимог діючого законодавства.
Термін виконання: постійно
3. Керівникам об’єктів підвищеної небезпеки (відповідно до переліку):
3.1. У відповідності до вимог статті 53 Кодексу цивільного захисту України та Протоколу № 3 Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 14 жовтня 2013 року забезпечити впровадження на об’єктах підвищеної небезпеки систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення.
Термін виконання: 12.11.2014
3.2. Забезпечити отримання технічних завдань, а також розроблення та погодження у встановленому порядку проектів обладнання об'єктів системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення.
Термін виконання: 01.04.2014
3.3. Провести монтаж та здати в експлуатацію змонтовані комплекси систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення.
Термін виконання: 12.11.2014
4. Районним державним адміністраціям, виконкомам міст обласного значення розглянути на засіданнях комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій питання щодо впровадження на об’єктах підвищеної небезпеки систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій з заслуховуванням керівників об’єктів підвищеної небезпеки та встановити щомісячний контроль за їх виконанням.
Термін виконання: 24.01.2014
5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на Головне управління ДСНС України в Харківській області, доручивши йому поінформувати голову Комісії  до 1 грудня 2014 року.
ІІ. Різне.
1. Про передачу матеріальних цінностей з регіонального матеріального резерву, Головному управлінню ДСНС України в Харківській області.
(Фадєєв В.І.)
За результатами доповіді та з урахуванням обговорення Комісія вирішила:
 

Відповідно до п.16 Порядку створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України № 308, від 29 березня 2001року, виділити Головному управлінню ДСНС України у Харківській області наступні матеріальні цінності з регіонального матеріального резерву:

- пожежні рукава                    - 100   пог.метрів;
- пожежні костюми                 - 40  комплектів.
 
2. Розгляд проекту плану роботи обласної комісії з питань ТЕБ та НС на 2014 рік.
(Фадєєв В.І.)
За результатами доповіді та з урахуванням обговорення Комісія вирішила проект Плану роботи погодити в цілому та надати на затвердження голові Харківської обласної державної адміністрації.
 
Інформацію щодо виконання протокольних рішень надати у встановлений терміни до секретаріату обласної комісії з питань ТЕБ та НС в паперовому вигляді за адресою: 61038, м. Харків -38, Салтівське шосе, 73 кім. 412 та на електронну адресу: uchs_kteb@mail.ru або за факсом: 738-03-60.
  
 
Перший заступник голови
обласної державної адміністрації,
голова обласної Комісії                                                                    В.Г. Дулуб
 
Відповідальний секретар
обласної Комісії                                                                                   О.В. Ільєнко