Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Порядок організації роботи обласної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

КОМІСІЯ
З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО – ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ
ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 

 ЗАТВЕРДЖУЮ
Перший заступник голови
обласної державної адміністрації,
голова обласної Комісії з питань ТЕБ та НС
В.Г. Дулуб

«18» лютого 2013 року

Порядок організації роботи обласної Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

З метою забезпечення якісної та своєчасної підготовки і проведення засідань обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації визначаю наступний порядок її роботи.

1. Засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (далі - Комісія), проводяться згідно із затвердженим головою Комісії та головою обласної державної адміністрації планом роботи на рік.

2. Відповідно до затвердженого плану, за тиждень до 1-го числа місяця, в якому заплановано засідання, відповідальний секретар обласної Комісії, подає на затвердження голові обласної Комісії порядок проведення засідання в якому зазначається перелік питань, які розглядаються та визначаються доповідачі (з урахуванням поточних доручень голови Комісії).

3. Після визначення головою комісії числа, часу та місця проведення, затверджений Порядок роботи засідання обласної Комісії розсилається доповідачам, протягом доби від дати затвердження.

4. Доповідачі, співдоповідачі визначені «Порядком роботи…» готують наступні документи:
- доповідь;
- пропозиції до проекту протоколу засідання Комісії (у разі відсутності, зазначається що пропозицій немає);
- пропозиції до списку запрошених (у разі відсутності, зазначається що пропозицій до списку запрошених не має).
Оригінали зазначених документів (підписані особисто доповідачем, у разі необхідності завізовані керівником доповідача) надаються до секретаріату Комісії не пізніше чим за 14 діб до дня проведення засідання, за адресою: вул. Салтівське шосе, 73, кімната 412, а також на електронну адресу: uchs_kteb@mail.ru

5. У разі виникнення необхідності внесення змін до тексту наданих доповідей та інших матеріалів, остаточні варіанти матеріалів (підписані та завізовані) надаються до секретаріату Комісії за зазначеною вище адресою не пізніше чим за 3 доби до дати проведення засідання.

6. Секретаріат обласної Комісії узагальнює надані матеріали та готує проект протоколу.

7. Відповідальний секретар надає узагальнені матеріали голові Комісії за одну добу до дати проведення засідання.

8. Секретаріат Комісії розсилає факсограми – запрошення на засідання, членам Комісії та запрошеним не пізніше чим за добу до початку засідання Комісії.

9. Необхідна кількість Проектів протоколу друкується відділом господарського забезпечення обласної державної адміністрації за заявкою відповідального секретаря Комісії та надається всім членам Комісії та запрошеним перед початком засідання.

10. Підготовка та проведення позачергових засідань обласної Комісії та проводяться відповідно до доручень голови Комісії.

11. У разі проведення позачергового засідання Комісії, доповідачі надають підготовлені матеріали до секретаріату Комісії негайно, після підготовки, за визначеними вище адресами або за факсом: 738-03-60.

12. У разі термінового збору або при зміні часу, місця проведення засідання, відповідальний секретар Комісії особисто телефонує всім членам Комісії та інформує про час та місце проведення засідання, надає іншу необхідну інформацію.

13. Реєстрація прибувших на засідання членів Комісії та запрошених починається за 30 хвилин та закінчується за 5 хвилин до початку роботи Комісії.

14. Члени Комісії та визначені доповідачі прибувають на засідання Комісії особисто, не пізніше закінчення реєстрації.

15. Відсутність на засіданні Комісії (хвороба, відрядження, тощо) допускається виключно за особистого дозволу голови Комісії.

16. У разі відсутності на засіданні (з дозволу голови Комісії) член Комісії повідомляє відповідальному секретаріату прізвище, ім’я та по-батькові, посаду особи, яка буде приймати участь у роботі Комісії, замість відсутнього.

17. Під час проведення засідання, члени Комісії та запрошені можуть надавати пропозиції щодо змін та доповнень до проекту протоколу обласної Комісії до голосування за його прийняття.

18. Після закінчення засідання відповідальний секретар готує протокол засідання Комісії та надає голові Комісії на підпис.

19. Після затвердження протоколу головою обласної державної адміністрації, необхідна кількість його екземплярів друкується відділом господарського забезпечення обласної державної адміністрації (за заявкою відповідального секретаря Комісії) та здається з листом розсилки до канцелярії обласної державної адміністрації для відправки виконавцям.

20. Рішення Комісії є обов'язковим до виконання для всіх визначених виконавців.

21. Звіти про виконання протокольних рішень надаються у встановлені терміни до секретаріату обласної комісії з питань ТЕБ та НС в паперовому вигляді за адресою: 61038, м. Харків -38, Салтівське шосе, 73 кім. 412 та на електронну адресу: uchs_kteb@mail.ru або за факсом: 738-03-60.

 


Директор департаменту цивільного захисту,
перший заступник голови обласної Комісії В.І. Фадєєв