Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Витяг з протоколу № 1 засідання колегії обласної державної адміністрації від 26 червня 2014 року "Про перебіг літньої дитячої оздоровчої кампанії".

Розглянувши питання про перебіг літньої дитячої оздоровчої кампанії, із метою забезпечення організаційного рівня проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2014 році, колегія обласної державної адміністрації вирішила:

1. Інформацію тимчасово виконуючого повноваження заступника голови обласної державної адміністрації І.Г. Варченка про перебіг літньої дитячої оздоровчої кампанії взяти до відома.

2. Головам районних державних адміністрацій:
2.1. Забезпечувати своєчасне та в повному обсязі фінансування заходів з оздоровлення та відпочинку дітей у 2014 році.
2.2. Забезпечити:
здійснення контролю за діяльністю закладів оздоровлення та відпочинку усіх типів і форм власності, зокрема у частині створення належних санітарно-епідеміологічних та протипожежних умов, медичного забезпечення та безпеки життєдіяльності дітей;
вжиття організаційних заходів з підвищення рівня надання відповідними закладами послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, зокрема дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а також дітей, які разом з батьками переїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Донецької та Луганської областей;
сприяння у роботі відповідних служб з безпечного перевезення груп дітей до місць оздоровлення та відпочинку і у зворотному напрямку та під час екскурсій, з обов’язковим супроводженням автобусів працівниками ДАІ.

Запропонувати виконавчим органам міських рад міст обласного значення здійснити аналогічні заходи.

3. Рекомендувати Виконавчій дирекції Харківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності звернутись до Прем’єр-міністра України з проханням вирішити питання щодо ліквідації заборгованості Фонду соціального страхування перед надавачами послуг з оздоровлення дітей.

Голова обласної державної
адміністрації, голова колегії                                                                     І.М. БАЛУТА