Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська «Укрпошта» отримала 37 нових автомобілів

Харківська «Укрпошта» отримала 37 нових автомобілів

Сучасну техніку обласній філії передали голова ХОДА Юлія Світлична та в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

16 квітня керівник області зустрілася з колективом Харківської філії ПАТ «Укрпошта» та провела нараду з керівництвом підприємства. Питаннями для обговорення стали подальший розвиток «Укрпошти», підвищення якості послуг, що надаються населенню області, та покращення умов праці для співробітників підприємства. Під час візиту до Харківської філії «Укрпошти» голова ХОДА також взяла участь у презентації нового автопарку компанії.

«Харківській філії «Укрпошти» передано 37 нових авто. Це оновлення автопарку на 25 відсотків – такого в нашій області не було дуже давно, - відзначила Юлія Світлична. – Нові автівки обслуговуватимуть не тільки місто Харків, але й 7 районів області - їздитимуть у найвіддаленіші села прикордонних районів. Сьогодні домовилися про те, що «Укрпошта» буде розвивати, в тому числі, й логістичні свої можливості на території області, а обласна державна адміністрація цьому сприятиме».

Ігор Смілянський відзначив, що ще нещодавно середній вік автопарку «Укрпошти» складав близько 14 років, деякі з автівок були старші за 30 років, що відбивалося на швидкості доставлення посилок.

«Якість техніки впливає на якість послуги. Коли машини не зупиняються, ви отримуєте посилку згідно з розкладом, вона ніде не затримується», - відзначив керівник «Укрпошти».

Говорячи про плани розвитку компанії, Ігор Смілянський розповів, що разом з оновленням автопарку оновлюватиметься й комп’ютерна техніка.

«Ми поставили за мету до кінця червня цього року обладнати комп’ютерами всі відділення «Укрпошти» в селах, де мешкають понад 2000 населення, – це близько 1900 населених пунктів у країні», - повідомив в.о. гендиректора ПАТ «Укрпошта».

Під час спілкування з колективом компанії Юлія Світлична та Ігор Смілянський також повідомили співробітникам гарну новину про заплановане цього року зростання зарплат у харківській філії.

Більше фото