Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині презентують проекти ЄС щодо культурної спадщини

На Харківщині презентують проекти ЄС щодо культурної спадщини

12 квітня за підтримки Харківської облдержадміністрації пройде міжнародний семінар «Культурна спадщина як ресурс розвитку. Можливості в рамках європейських програм».

У заході візьме участь голова ХОДА Юлія Світлична.

На семінар запрошені представники Європейського Союзу, Секретаріату Ради Європи, групи організаторів Європейського року культурної спадщини - 2018, Європейського інституту культурних маршрутів та координатори європейських програм.

Також участь у семінарі візьмуть гості з інших регіонів України, а саме: представники обласних державних адміністрацій, міських рад та керівники закладів культури з Київської, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Полтавської, Сумської, Херсонської, Хмельницької областей та ін.

Під час семінару відбудеться презентація програм, ініціатив та проектів Європейського Союзу та Ради Європи – «Європейський рік культурної спадщини», «Ініціативи Ради Європи в сфері культурної спадщини», «Європейські культурні маршрути», спрямованих на поширення обізнаності про культурну спадщину як важливий ресурс розвитку регіонів та як основу соціальної згуртованості місцевих громад.

Захід пройде в приміщенні коворкінгу Fabric.space (вул. Благовіщенська, 1). Початок - о 9:30.