Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито авіарейс Харків – Дортмунд

Відкрито авіарейс Харків – Дортмунд

5 квітня в Міжнародному аеропорту «Харків» зустріли перший літак із Німеччини.

Авіасполучення Харків – Дортмунд здійснює компанія Wizz Air. Рейси відбуватимуться двічі на тиждень – по четвергах та неділях.

Нагадаємо, голова ХОДА Юлія Світлична повідомила, що цього року відкриється низка нових рейсів з аеропорту «Харків» до Європи. Крім рейсу до німецького Дортмунда, в квітні харків’яни отримають можливість подорожувати в італійський Мілан та грузинський Тбілісі. У червні відкриються рейси до Іспанії (Барселона), Кіпру (Ларнака), Чорногорії (Тіват), Болгарії (Бургас), Італії (Ріміні) та Польщі (Катовіце). У планах на 2019-й – відкриття прямого сполучення з Великою Британією.

«Ми раді поверненню Wizz Air, вже оголошено про відкриття 3-х маршрутів у 2018 році, і впевнені, що маршрутна мережа польотів з Харкова буде розширюватися й надалі. Раді, що перший рейс авіакомпанія відкриває саме в Німеччину, оскільки в цю країну ми спостерігаємо найбільший пасажиропотік з Харкова. Тепер харків'яни та мешканці східної України зможуть літати до Німеччини без пересадок і за доступними цінами», - прокоментував Володимир Васильченко, генеральний директор компанії-оператора Міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Сістемс АМ», що входить до групи DCH Олександра Ярославського.

У свою чергу, компанія Wizz Air заявила про намір збільшувати кількість маршрутів з міжнародного аеропорту «Харків».

«Для нас початок діяльності з Міжнародного аеропорту «Харків» і відкриття першого рейсу в Дортмунд сьогодні є важливою подією в рамках масштабного розвитку авіакомпанії. Ми продовжуємо збільшувати та розширювати маршрутну мережу Wizz Air, і вже цього року з Харкова запустимо нові рейси в Катовіце та Відень», - повідомила і. о. керівника корпоративних комунікацій Wizz Air Соріна Ратц.