Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівництво ХОДА привітало військових Харківського гарнізону з Днем Збройних сил України

Керівництво ХОДА привітало військових Харківського гарнізону з Днем Збройних сил України

Урочистості з нагоди свята пройшли 6 грудня в Харківському національному університеті Повітряних Сил ім. І. Кожедуба.

Заступник голови ХОДА Олександр Скакун передав військовослужбовцям від керівника області Юлії Світличної щирі слова подяки за захист Батьківщини, побажавши миру, злагоди та успіхів на шляху служіння українському народові.

«Мирне життя в усі часи потребувало захисту. Але для України останні роки були особливо важкими. І українському війську вдалося у надзвичайно стислі терміни відновити бойову спроможність та відбити натиск сильнішого, оснащеного сучасним озброєнням ворога. Збройні сили України довели, що є надійною опорою держави, а військові стали справжнім щитом українського народу», - звернувся до військових заступник голови ХОДА.

Він висловив упевненість у тому, що Збройні сили України й надалі зміцнюватимуться та будуть надійною гарантією суверенітету та цілісності держави.

«Нові Стратегія національної безпеки та оборони та Воєнна доктрина України - фундаментальні документи, які вже сьогодні втілюються в життя та дають можливість розбудувати новітні Збройні сили», - сказав Олександр Скакун.

Під час заходу він вручив почесні відзнаки ХОДА кращім військовослужбовцям Харківщини. Нагороди Харківського військового гарнізону вручив військовий комісар Харківського обласного військкомату Юрій Калгушкін.

«За 26 років Збройні сили разом з державою пройшли шлях розвитку і довели, що є гідною опорою України. Сьогодні військові з честю виконують бойові завдання. З нами український народ, віра і справедливість. Ми єдині у своєму прагненні свободи та незалежності», - підкреслив Юрій Калгушкін.

Святковим концертом військових привітали артисти Харківської обласної філармонії.

Теги