Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян у Краснокутському районі

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян у Краснокутському районі

До заступника голови ХОДА зверталися за допомогою у вирішенні питань зі сфер будівництва та житлово-комунального господарства.

Так, у ході прийому жителі села Олексіївка просили відремонтувати повністю зношений водогін та привести до ладу декілька доріг, які проходять між селами. Окрім того, до Євгенія Шахненка зверталися за допомогою в оформленні документів щодо заміни газового котла, у вирішенні питання щодо надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою на земельні ділянки, які розташовані за межами населених пунктів Козіївської сільської ради та інших.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Усі, хто прийшов на прийом, у разі потреби могли проконсультуватися з керівниками профільних підрозділів РДА та служб району.

Окрім того, в ході робочої поїздки на Краснокутчину Євгеній Шахненко зустрівся з активом району. Під час наради були розглянуті питання про централізований вивіз сміття, про проходження опалювального сезону та будівництво центру надання адміністративних послуг.

Заступник голови ХОДА проінспектував якість виконання ремонтних робіт на ділянці дороги Краснокутськ – Богодухів, а також оглянув відремонтовану в Мурафі амбулаторію.

Євгеній Шахненко дав доручення розробити проектну документацію на об’єкти, які знаходяться в аварійному стані та потребують негайного ремонту наступного року.