Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові презентують результати проектів для переселенців та приймаючих громад

У Харкові презентують результати проектів для переселенців та приймаючих громад

У форумі «Будуємо майбутнє разом» 15 листопада візьме участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

Під час заходу представники місцевих органів влади та неурядових організацій Харківщини разом з представниками німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH презентують практичні результати спільних проектів у сфері інтеграції внутрішньо переміщених осіб та зміцнення спроможностей приймаючих їх громад. Крім того, учасники дискусії висловлять своє бачення реалізації таких проектів до 2019 року.

Прес-брифінг відбудеться з 9:00 до 9:30 в готелі «Прем'єр Палац» (пр-т Незалежності, 2).

Офіційні спікери прес-брифінгу: заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, регіональний директор GIZ Україна та Білорусь Сабіне Мюллер.

На форумі обговорять спільні проекти з удосконалення громадської інфраструктури, підтримки потужностей державних установ, покращення соціальної інтеграції та їх результати, яких було досягнуто за останні два роки.

За акредитацією та додатковими питаннями можна звертатись у прес-службу компанії GIZ: (066)707-90-93, dmytro.semianystyi@giz.de (Семянистий Дмитро), andrii.makrushyn@giz.de, (097) 116-88-49 (Макрушин Андрій).

Довідка. Ініціативи інфраструктурної програми для України (ІІПУ) фінансуються німецьким урядом та виконуються Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Основна мета Ініціатив – надання підтримки Україні для подолання кризи на сході. ІІПУ впроваджують проекти для вирішення найбільш актуальних проблем, з якими стикається країна та її населення через збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб зі східних областей.

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами німецької співпраці з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім пріоритетних напрямів, німецька співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.