Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В опорних школах 6 районів області встановили сучасні навчальні комплекси

В опорних школах 6 районів області встановили сучасні навчальні комплекси

Нове обладнання з’явилося в школах Первомайського, Зачепилівського, Валківського, Краснокутського, Зміївського та Дворічанського районів.

Як повідомили в Департаменті науки та освіти ХОДА, сучасні навчальні комплекси вже встановлено в кабінетах опорних закладів Первомайського району: кабінети хімії, біології, географії - у Біляївському та Олексіївському НВК, кабінет хімії – у Троїцькому НВК. Також обладнання та меблі встановлено в трьох кабінетах опорного закладу Зачепилівського району.

Повністю готове до використання у навчальному процесі також і обладнання, що встановили в трьох кабінетах опорних шкіл Краснокутського та Дворічанського районів. 

Обладнання для кабінетів інформатики, біології, хімії, історії, захисту Вітчизни, 2 лінгафонні кабінети, 5 мультимедійних комплексів для предметних кабінетів та електронний інформаційний кіоск встановлено в опорній школі Валківського району.

2 лінгафонні, кабінети інформатики, біології, хімії, захисту Вітчизни, історії, географії, фізики, медіа-клас та електронний інформаційний кіоск встановили в опорній школі Зміївського району.

До 20 жовтня планують встановити обладнання в кабінетах фізики, хімії, біології опорних шкіл Близнюківського, Богодухівського, Борівського, Лозівського, Красноградського районів. Обладнання до цих закладів уже поставлене повністю або частково.