Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала чемпіонів Європи з регбіліг-9

Юлія Світлична привітала чемпіонів Європи з регбіліг-9

9 жовтня голова ХОДА зустрілася зі спорстменами та тренерами збірної команди України з регбіліг, які здобули «золото» на чемпіонаті Європи.

«Два роки тому в цьому виді спорту ми мали тільки «бронзу». Ви поставили перед собою найвищу планку та досягли її. Цього року в нас є найвища нагорода, і я вітаю вас з тим, що саме ви, харків’яни, розвиваєте цей вид спорту. Наш регіон може пишатися своїми досягненнями, - сказала Юлія Світлична. – Результат, з яким ви повернулися з чемпіонату Європи, - це надзвичайна перемога кожного з вас, це перемога усієї Харківської області та нашої країни в цілому. Ви зробили майже неймовірне. Надзвичайно приємно, що в нашому регіоні розвивається спорт і до цього процесу долучаються всі, кому небайдужа Харківська область, її майбутнє».

Чемпіонат Європи з регбіліг пройшов улітку в місті Белград (Сербія). 11 гравців РК «Легіон ХIII – ШВСМ» (м. Харків) у складі збірної команди України стали чемпіонами Європи.

«Дякуємо за увагу, яка приділяється нашій команді, нашим вихованцям. Усе, що ви обіцяєте, - виконуєте. І це дуже важливо, - звернувся до Юлії Світличної тренер спортсменів Геннадій Веприк. – Нам приємно, що в обласній владі такі молоді, завзяті керівники, які тримають своє слово».

Юлія Світлична також нагадала, що ХОДА усіляко підтримує проведення європейських чемпіонатів у регіоні. 

«Я сподіваюся, що й представники регбіліг не забаряться з проведенням такого рівня змагань саме на Харківщині, - звернулася до спортсменів Юлія Світлична. - Ми усіляко підтримуємо кожного спортсмена, який досягає високих результатів. Розвиток спорту на території нашої держави – це пріоритет Президента України Петра Порошенка та пріоритет обласної влади».

У ході зустрічі спортсменам вручили грошові  винагороди і посвідчення «Майстер спорту України міжнародного класу» з регбіліг.

Більше фото