Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина вписала сторінку у всеукраїнську «Книгу Миру»

Харківщина вписала сторінку у всеукраїнську «Книгу Миру»

7 вересня під час робочої поїздки до нашої області дружина Президента Марина Порошенко презентувала новий національний проект.

Разом із дітьми учасників АТО, які навчаються в харківській ЗОШ № 124, Марина Порошенко та голова ХОДА Юлія Світлична створили новий розділ у «Книзі миру». У ньому діти поділилися сімейними фотографіями та своїми побажаннями про мирне майбутнє України.

«Книга Миру» - це національний проект, який покликаний об’єднати дітей із усієї України довкола таких понять, як дружба, любов та мир. У виданні діти ділитимуться своїми найкращими спогадами про батьків та світлинами зі свого мирного сімейного життя.

Наша область стала п’ятнадцятим регіоном України, в якому побувала «Книга Миру». «Також це видання було й за кордоном. Його заповнювали юні українці з Туреччини та США. Наступний розділ буде створено дітьми української діаспори в Канаді. І вже сьогодні можна говорити, що ця Книга стала своєрідним Послом Миру в Україні, адже вона демонструє, наскільки українці прагнуть миру і єдності», - підкреслила Марина Порошенко.

Під час візиту на Харківщину Перша леді України також підпише з головою ХОДА Меморандум про співпрацю в рамках соціальної програми «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації» та відвідає НТУ «ХПІ», де відбудеться презентація програми «Арсенал Ідей – Україна», створеної в рамках соціальної програми Марини Порошенко та у співпраці з Благодійним фондом «Мистецький Арсенал», НКММК «Мистецький Арсенал».

Більше фото