Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники розповіли про хід ремонтних робіт на автошляхах області

Дорожники розповіли про хід ремонтних робіт на автошляхах області

За дорученням голови ХОДА Юлії Світличної дорожні служби регіону відзвітували про ремонтні роботи, проведені за минулий тиждень.

Як розповів під час прес-конференції заступник начальника Служби автомобільних доріг Харківської області Михайло Богатир, одним з основних напрямків для поточного ремонту була дорога Київ - Харків - Довжанський. Зокрема, на ділянці по місту Ізюм вже укладено 5 км асфальтобетонного покриття, використано 10,5 тис. т асфальтобетону.

«Ми доходимо до мосту через Сіверський Донець, на якому також проводяться ремонтні роботи. За мостом також планується укладання покриття на ділянці протяжністю 5 км», - розповів Михайло Богатир.

На трасі Чугуїв - Мілове відновлено ​​основу за технологією холодного ресайклінгу на 4,2 км, влаштовано вирівнювальний шар з асфальтобетону та верхній шар з щебенево-мастичного покриття на 16,8 км. Зміцнюються узбіччя, наноситься дорожня розмітка.

«Зараз ми переходимо до робіт на в'їзді в Куп'янськ: починається фрезерування покриття на ділянці в 1,5 км», - уточнив Михайло Богатир.

Також тривають фрезерувальні роботи на дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград у районі сіл Спасів Скит і Таранівка. Там відфрезеровано 7 км покриття.

«Залишилося відфрезерувати 1 км і почнемо укладання асфальтобетону», - повідомив заступник начальника Служби автодоріг.