Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські дзюдоїсти вибороли медалі чемпіонату України

Харківські дзюдоїсти вибороли медалі чемпіонату України

Участь у змаганнях взяли близько 700 спортсменів з 23 регіонів України.

З 13 по 15 травня у Львові відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 та до 15 років. Збірна Харківської області повернулася додому з 1 золотою, 5 срібними та 5 бронзовими медалями. Майже усі вони, у тому числі і золота, були здобуті в старшій віковій категорії до 16 років, де збірна посіла третє загальнокомандне місце, поступившись лише спортсменам з Київської області та переможцям з міста Київ.

Чемпіоном України у вазі до 73кг став Олександр Таровітов, який у фіналі здолав суперника із Запорізької області Вадима Леонтьєва.

Срібними призерами чемпіонату серед спортсменів до 16 років стали: Микита Чикарда (вагова категорія - до 42кг), Даніїл Вегієв (вагова категорія - до 55кг), Денис Кизименко (вагова категорія - до 66кг) та Маргарита Сотнікова (вагова категорія - до 44кг).

Бронзові нагороди вибороли: Денис Кравчук (вагова категорія - до 46кг), Єгор Кузін (вагова категорія - до 66кг) і Анастасія Краснікова (вагова категорія - понад 63кг).

Ще три медалі харків’яни здобули в категорії до 15 років. Микита Маркечко став срібним призером у ваговій категорії до 60кг. Гордій Айдинов (вагова категорія - до 55кг) та Даніїл Каліта (вагова категорія - до 66кг) завоювали бронзові медалі.

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.