Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові стартує проект з основ публічного адміністрування

У Харкові стартує проект з основ публічного адміністрування

До участі у ньому запрошується активна молодь у сфері громадської та бізнес-діяльності, а також фахівці, зайняті у сфері місцевого державного управління.

11 квітня о 18:00 у новому корпусі ХНЕУ ім. С. Кузнеця (пр. Науки,  9а, ауд.А5) відбудеться урочисте відкриття проекту «Школа публічного адміністрування та управління проектами». Реєстрація учасників розпочинається о 17:30.

Цей проект розроблений громадською організацією «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» разом з кафедрою державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця за підтримки Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА та комунальної установи «Харківський обласний центр молоді».

«Проект має на меті навчити основ публічного адміністрування та управління проектами молодих активних людей у сфері громадської та бізнес-діяльності, а також фахівців, зайнятих у сфері місцевого державного управління», - зазначають організатори.

Проект «Школа публічного адміністрування та управління проектами» дозволяє вирішити низку завдань:

- допоможе учасникам оволодіти сучасними інструментами вирішення складних практичних завдань;

- допоможе учасникам оволодіти практичними навичками в сфері проектного менеджменту, актуальними для державної, громадської та комерційної діяльності;

- підвищити професійний рівень учасників і, як наслідок, - конкурентоспроможність Харківського регіону.

Формат «Школи публічного адміністрування та управління проектами» передбачає серію навчальних зустрічей періодичністю 2 рази на тиждень по 1,5 - 2 години протягом 1 місяця.

Експертами проекту є провідні фахівці кафедри державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця, які мають багаторічний теоретико-практичний досвід у сфері управління проектами, написання грантових заявок та реалізації проектів.

З питань щодо проекту можна звертатися на електронну адресу: eliteofthenation@gmail.com або за телефоном (099) 655-05-57.