Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські самбісти вибороли 9 медалей всеукраїнського турніру

Харківські самбісти вибороли 9 медалей всеукраїнського турніру

В Кривому Розі відбувся XIX Всеукраїнський юнацький турнір з самбо «Пам’ять».

В змаганнях взяли участь 111 спортсменів 1998-1999 років народження з 10 областей України. За підсумками турніру харківські самбісти здобули 3 золоті, 3 срібні та 3 бронзові медалі.

Найкраще харків’яни виступили у ваговій категорії до 56кг, де зайняли усі ступені п'єдесталу пошани. «Золото» в цій вазі здобув Іван Перебийніс, який у фіналі здолав свого земляка Андрія Шевченка. Треті місця в цій категорії були за Владиславом Пшеничним та Іваном Балашовим.

У ваговій категорії до 60кг перемогу здобув харків’янин Роман Труш. В фінальній схватці він здолав ще одного вихованця харківської школи самбо - Дениса Раєвського.

«Золото» на рахунку харківських самбістів було і у вазі до 81кг. Його здобув Андрій Сорокін, який у фіналі переміг суперника з Одеської області.

Ще одну срібну медаль здобув харків’янин Заур Ужуєв, програвши у фіналі вагової категорії до 65 кг борцю з Кривого Рогу, а «бронза» в ваговій категорії до 48кг була на рахунку Данііла Ісаєнка.

В загальнокомандному заліку харків’яни посіли друге місце. На першому були господарі змагань – самбісти Кривого Рогу, на третьому – команда Одеси.