Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Увага! Розшукуються зниклі безвісти прикордонники

Увага! Розшукуються зниклі безвісти прикордонники

Керівництво Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, рідні та близькі розшукують безвісти зниклих 7 серпня 2014 року прикордонників. 6 серпня зведена колона Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України потрапила під щільний артилерійсько - мінометний обстріл в районі населеного пункту Дякове, що на Луганщині. По прибуттю колони до табору, який розташовувався у населеному пункті Сонячне Донецької області, було виявлено відсутність старшого солдата Ушкалова Дмитра Олександровича, солдата Мелешка Сергія Михайловича, солдата Овчарика Олександра Миколайовича, солдата Птіцина Віталія Ігоровича та солдата Савченка Олександра Васильовича.

Проведені пошукові дії не дали позитивного результату. Прикордонники продовжують пошуки безвісти зниклих або можливо потрапивших у полон товаришів.

Прохання до всіх, хто може надати будь-яку інформацію щодо місцезнаходження військовослужбовців, повідомити за цілодобовими номерами телефонів: (057)702-05-58; (063)-040-06-45, (044)-321-39-56.