Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута ознайомився з інженерно-технічними спорудами на пункті пропуску «Гоптівка»

Ігор Балута ознайомився з інженерно-технічними спорудами на пункті пропуску «Гоптівка»

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута 8 жовтня в рамках робочої поїздки відвідав прикордонний пункт пропуску «Гоптівка», де йдуть роботи з облаштування інженерно-технічних споруд. Також пункт пропуску відвідали начальник Управління з питань взаємодії з митними органами, прикордонною службою, оборонної та мобілізаційної роботи ХОДА Анатолій Шевцов та начальник Східного регіонального управління Держприкордонслужби генерал-майор Олександр Біньковський.

Нагадаємо, 2 жовтня на пленарному засіданні позачергової ХХХІ сесії Харківської обласної ради депутати облради внесли зміни до Програми "Облаштування та реконструкція українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області" на період до 2015 року.

Зокрема, внесеними змінами до Програми передбачається надати допомогу в розмірі 6 млн.грн. (3,5 млн. - В 2014 р, 2,59 млн.грн. - В 2015 г.) Харківському прикордонному загону Державної прикордонної служби України у проведенні заходів щодо інженерно-технічного облаштування окремих ділянок місцевості в прикордонній смузі в межах Харківської області.