Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Електронний обмін даними забезпечено з 92% житлово-комунальних підприємств

Електронний обмін даними забезпечено з 92% житлово-комунальних підприємств

Станом на 10 вересня 2010 року забезпечено електронний обмін даними з 892 житлово-комунальними підприємстви, газо- та енергопостачальними організаціями Харківської області та м. Харкова, що становить майже 92% від їх загальної кількості. Про це повідомив в ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області 27 вересня перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв.

За його словами, керівники підприємств своєчасно проінформовані про нові уніфіковані структури обмінних файлів, що розроблені інформаційно-обчислювальним центром Мінпраці. Всі комунальні організації відпрацьовують електронний обмін даними, проводиться уніфікація довідників вулиць, пільг, різновидів послуг. 25 серпня здійснено автоматизований перерахунок обов'язкової частки плати понад 23 тисячам одержувачів житлово-комунальної субсидії. За оперативними даними сума перерахунку становить 1,22 млн. грн.
Також у Головному управлінні праці та соціального захисту населення облдержадміністрації та всіх 42 місцевих управліннях працюють телефони «гарячої лінії», за якими по 12 годин на добу надаються роз'яснення норм чинного законодавства щодо призначення житлової субсидії. На виконання завдань Уряду в Харківській області активізована і продовжується інформаційно-роз'яснювальна робота з надання житлових субсидій за нових умов. 

Теги